Introduksie nieuwe redaksie

Hoop is niet nodig om te beginnen, sukses niet om door te zetten.
Willem de zwijger

De redaksie hoopt dat de klubbladen die zij zal maken niet aan de verwachtingen zullen voldoen.  Klubbladen, die aan de gestelde verwachtingen voldoen, vind zij namelijk zo vervelend.

Hoewel het klubblad vol geschreven zal worden onder het mom Voor onze Club, zal het niet alleen geschreven worden voor onze klub, eerder zal het opgedragen zijn aan Anneke, Irene, Anja, Wieneke en Sophia, die er iets van onszelf in zullen terug vinden, want dat is hetgeen wat ons voor ogen staat: een klubblad  te maken, waarin wij ons kunnen uiten zoals wij zijn. U, als lezer, moet dat goed blijven voorhouden. Wanneer wij fouten zullen maken, moet U maar denken: ”ach, ze zijn jong, dus maken ze fouten”.
Wanneer wij kritiek leveren, moet u aannemen dat deze opbouwend bedoeld is en als dat u niet lukt, dan moet u maar denken: “V.O.C. is een vriendenklub en vrienden kunnen elkaar veel zeggen”.   Overigens staat hier nu wel steeds: “U moet zus denken”, of “U moet zo denken”, maar het liefst hebben wij, dat U zelf denkt.

O ja, dat sitaat. Wel, hoop op medewerking van de leden bij het maken van het klubblad hebben we niet, maar desondanks beginnen we er toch maar aan en als onze lezers vinden dat wij geen sukses hebben, dan willen wij ondanks dat toch wel een tweede nummer maken, want we hebben ons wel geamuseerd bij het maken van dit nummer.
John, Meino, Dries, Bert en Louis.
Ekskuzus (op een houtvlot)

Dit is waarschijnlijk het eerste klubblad, dat 24 keer getikt en 3 keer gedrukt is, vandaar dat U dit blad wat later krijgt dan wij gedacht en gehoopt hadden en wij nu een beetje getikt zijn en onze typiste ziek is.
Redaksie

Van het Bestuur
Op de algemene vergadering werden door de aanwezige leden Wim Ierschot en Leo de Vries als leden van de ballotagecommissie benoemd. Het Bestuur heeft Hans van Weelde bereid gevonden het voorzitterschap van deze commissie op zich te nemen.

“Bij het ontwerpen en samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u echter inhoud tegenkomen waarop u meent auteursrecht te hebben, neem dan contact met ons op via e-mail webredactie@voc-rotterdam.nl