Een boekje open over Arie.

Op de volgende bladzijden zult U de naam Terwiel een enkele maal meer dan gewoonlijk tegenkomen. Toen wij namelijk hoorden, dat Arie zich aanstaande zomer niet in de flanellen zal steken, wilden wij de gelegenheid niet laten voorbijgaan hem eens in het zonnetje te zetten.
Van onze vriend van Duijvelandt kregen wij desgevraagd een (gelukkig korte) notitie uit zijn dagboek, waarin hij het zowaar meer over Arie dan over zichzelf heeft.
Jacques van Herwaarden geeft een openhartig visie op de voortreffelijke manier waarop Arie zijn bestuursfunctie heeft vervuld en vergeet terecht niet te vermelden, dat wij Corrie daarbij in buitengewone dienst hadden.
Jan Bekker vond het jammer dat hij zijn rubriek “Arie in cijfers” moest afsluiten en hoopt op een opvolger. Bakker geeft inside information voor het plezier, dat Arie in zijn – zeer eigen – voetbalshirt heeft gehad.
Heel verheugd waren wij over de bijdrage van Drs. H. Grijseels, die wij in onze weemoedige gedachte, maar liever Skip blijven noemen.
Het zal U opvallen, dat hoe en door wie Arie ook wordt beschreven, het eigenlijke thema is:

ARIE ALS VRIEND

Redactie.

“Bij het ontwerpen en samenstellen van deze website is de grootst mogelijke zorgvuldigheid betracht. Mocht u echter inhoud tegenkomen waarop u meent auteursrecht te hebben, neem dan contact met ons op via e-mail webredactie@voc-rotterdam.nl